torsdag 12 april 2012

Påsk

Påsken kom och gick. På torsdagen fyllde storebror år. Vi kunde inte vara med honom då det kostar alldeles för mycket att resa ner. På fredagen sprang vi ärenden på stan och tränade. Då svärmor var sjuk på lördagen blev det ingen påskmiddag hos svärföräldrarna. Istället hade vi myskväll hos oss. Joakim och Robert kom över och det blev mat, äggmålning, UNO, vin och öl - för att inte glömma snapsen. Inget stort fan av den, men tre stycken gick ändå ner. XD

På söndagen blev det middag hos svärföräldrarna, sen hjälpte vi till i trädgården. Härligt med sol och värme! På måndagen hade vi speldag hemma hos oss. Spelade Ticket to Ride Europe och efter det spelade killarna Risk. Jag passade på att spela AOE med joel under tiden.

Igår tränade vi och sen blev det Kalops här och lite Risk. Jag vann, fast vi spelade i och för sig inte klart. Men det hade tagit sån tid och klockan var alldeles för mycket. Idag var jag på möte med kommunen. Skulle starta en kurs på måndag men det var inte tillräckligt många deltagare så får vänta tills det kommer in fler. Blää!!

Inga kommentarer: